Dona't d'alta al Registre Ciutadà

Els camps marcats amb (*), són obligatoris

1- Dades d'identificació

Els camps marcats en vermell són obligatoris

2- Dades de contacte

Com a membre del Registre Ciutadà, l’Ajuntament li farà arribar informació sobre totes aquelles qüestions relacionades amb la participació ciutadana en els afers municipals i l’associacionisme a Barcelona.

Els camps marcats en vermell són obligatoris

3- Presència a les xarxes socials

L'Ajuntament dinamitzarà el Registre Ciutadà a través de Facebook i Twitter

4- Dades estadístiques

Per participar en alguns òrgans de participació cal pertànyer a un territori de Barcelona determinat, o bé els seus membres s’escullen seguint criteris de paritat d'edat i de gènere

Els camps marcats en vermell són obligatoris

Les seves dades de caràcter personal personal s’inclouran en el fitxer “participació ciutadana” de l’Ajuntament de Barcelona amb domicili a Pl. Sant Jaume, 2, 08002 Barcelona, amb la finalitat de gestionar el contacte amb els ciutadans i persones interessades a participar més activament en els actes, òrgans i processos de participació promoguts per l’Ajuntament de Barcelona. Aquestes dades no seran cedides a cap altre organisme ni entitat. La persona afectada podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant l’Ajuntament de Barcelona indicant en el seu títol: “Tutela de drets LOPD”.